måndag, mars 05, 2007

Zürich, Måndag 5/3 kl. 21:00


Konserten i Tonhalle är på "sista versen", snart börjar ihoppackandet och sen har vi en resa på drygt 67 mil framför oss. Vi åker söderut genom Schweiz och passerar gränsen till Italien strax norr om Milano, sen bär det av österut mot Udine, som ligger några mil nordöst om Venedig.
Det här blir den sista "mastodontresan" på den här turnén, fortsättningsvis kommer vi att få det lite lugnare och inte lika tajt schema.
Konserthuset här i Zürich håller iaf hög klass och vi har fått bra hjälp med det mesta, till skillnad från Concertgebouw i Amsteradam.
Christians alter ego här heter Andreas och han har fixat allt från strykjärn till att laga trasiga stolar åt oss. All heder till honom!

Vi passade på att äta på fin restautang idag också tillsammans med några utav musikerna. Riktigt trevligt och schnitzeln med couscous var helt klart värt priset på 20 CHF ~ 120 SEK.
Längtar till hotellrummet i Udine nu och det ska bli skönt att få krypa i säng efter frukost där imorgon.
Jag har visserligen första körpasset så jag får krypa upp och "sova" i bilen sista biten av resan.
Det är lite konstigt med sömen i bilen, allt rör på sig och låter så man får inte direkt någon kvalitetssömn, men det är skönt att sträcka på benen och koppla av lite iaf.
Alperna ser höga ut härifrån!!!
Återkommer i Italien.

1 Comments:

At 6 mars 2007 kl. 13:06, Anonymous Anonym said...

tänk va snygg han är den där Christian hette han va

 

Skicka en kommentar

<< Home