fredag, mars 09, 2007

Dresden 9/3

Lyxhotell!
Det kommer att bli trevligt att bo här i 2 nätter! Så här ska hotell se ut!
Tillochmed badrummet har en högtalare som är kopplad till tv´n, som för övrigt har minst 30 kanaler och telefon vid toalettstolen, om man skulle få slut på toapapper eller kanske vill ha roomservice?
Dessutom är tjejerna i receptionen mycket trevliga på alla sätt och vis.. ;)

Tyskland är kul och simpsons blir nästan ännu roligare på tv när det är dubbat.Resan hit idag gick bra, autobahn hela vägen och vi har lyckats pressa upp Renaulten i 157 km/h på mätaren efter att vi tankat lite SuperDiesel.
Orkestern kommer att spela i Frauenkirche, en fin kyrka som bara för något år sedan blev återställd efter att den blev sönderbombad under andra världskriget.
Det märks att vi är i östtyskland nu, nybyggt blandat med fallfärdiga hus eller nyuppbyggda raserade hus.
McDonalds håller känns som hemma, så vi åt "middag" där ikväll.
Ett stort köpcentrum ligger inte så långt från hotellet och självklart hittade vi in på teknikaffären Saturn, där det fanns två våningar med för mycket prylar, bl.a en 60 tums plasma tv... *dreglar*Nu ska jag kolla på lite mer tysk tv, kanske har jag tur och får se en dubbad blockbuster.
Internet är lite dyrt här, surfar via Christians mobil just nu, ska se till att hitta en gratis hotspot någonstans, återkommer med bilder då.

1 Comments:

At 9 mars 2007 kl. 22:21, Anonymous Anonym said...

157 km/h!!!!!! Vem vet vem som läser det här.....

 

Skicka en kommentar

<< Home